You can move mountains baby (in small steps)

Igår kväll när jag talade med änglarna fick jag några fina kort som jag vill dela med mig av. Jag hade nästan skrivit klart det här inlägget via appen, men så somnade jag och nu på morgonen hade det inte sparats i utkast, så jag ska försöka skriva om det. Typiskt för jag hade fått till det så bra, men kommer inte riktigt ihåg vad jag skrev.
iaf, de senaste dagarna har jag fått många pricksäkra kort, och det känns så häftigt och jag är så tacksam för hjälpen jag får från änglarna och universum. Har dragits till Angel Reading Cards av Debbie Malone ofta nu, dom är så fina och det finns så många fina budskap i dom korten! Jag har tagit kort på vad som står i guideboken, och så tänkte jag skriva lite om hur jag kände för korten när jag fick dom.



Angel Of Nature
Spend time amongst the nature to re-center your soul

Under några månaders tid har jag kännt att det skulle vara skönt att komma ut i naturen, men jag har inte tagit mig ut. Jag vet att det är bra för mig att ta en prommenad, få frisk luft från skogen och känna mig lugnad av vattnet. Men min känsla av att allt är meningslöst har hindrat mig, jag sitter bara inne vid datorn och dom stunder jag är ute, på jobbet tex, uppskattar jag inte naturen. Precis som det står i kortet har jag kännt mig stressad nu under en längre tid. Framför allt en inre stress men det har också varit mycket på jobbet. Jag ska verkligen försöka att ta en prommenad kanske inte varje dag men några gånger i veckan iaf!



Angel Of Strength
The strength within you can and will move mountains

Det var så skönt att få detta kort! "My spiritual helpers and I work together as a team". Jag vet att innerst inne finns en tjej med power! Jag och min terapist pratade också om detta i onsdags, när jag var yngre, innan jag började må dåligt, var jag bestämd, en ledare, visste vad jag ville och vad jag var värd, jag var inte rädd. Det är lite svårt att förklara, det bara är jag liksom. Nu har jag tryckt ner mig själv, men jag vet att det är mitt rätta element och jag måste bara hitta ett sätt att släppa ut mig själv. Det är skönt att veta att jag inte är ensam, änglarna och universum finns vid min sida och jag har den kraft som behövs för att klara mig igenom detta!
Kortet stämmer även in med att jag måste ta ett jobbigt beslut i livet som jag inte vill diskutera riktigt än. Men jag har också nyss tagit ett stort beslut att flytta ut från min pijkväns lägenhet till en egen. Jag känner att det var rätt beslut, jag hade funderat på det ett tag men vågade inte ta beslutet. Jag är säker på att änglarna hjälpte mig då, och dom kommer göra det nu.


Allt pekar på att tiden är nu, alla kort jag fått den här veckan stämmer in på mitt liv, på saker jag tänkt eller saker som jag fått höra eller pratat om. Det är nu jag ska bryta mig ut ur den här negativa spiralen och hitta tillbaka till mig själv. Jag har verkligen fått nog, men det är så svårt att bryta mönster. Nu vet jag iaf att jag inte är ensam, jag har stöd från alla möjliga håll och det kommer att gå bra. Till att börja med har jag pratat med min mamma om hur jag känner, börjat meditera på kvällarna och sitta en stund med korten varje dag. Nu ska jag ordna upp min ekonomi som havererat i mitt tröst-shoppande och tröst-ätande. Jag ska promenera några gånger i veckan, för min fysiska och psykiska hälsa. Sen får vi se vad nästa steg blir. Jag vet att jag inte kan vända om allt direkt, då kommer det bli för mycket och jag känner mig misslyckad när allt inte blir perfekt på en gång. Små steg.