It seems like everything I do is wrong or not enough..

Den här veckan har jag bara varit så jävla trött. Och då menar jag inte bara sömning utan trött i själen. Trött på allt. Det enda jag ser fram emot när jag vaknar är att få gå och lägga mig igen på kvällen. Jag kan ju inte leva såhär mer. Det är inte hållbart. Ska sängen, youtube och pinterest vara det enda som jag ser fram emot? Jag måste göra en förändring för såhär kan det inte vara resten av livet, då lär ju inte det bli långt iaf. Ibland känner jag bara att jag inte orkar jobba. När jag inte ens orkar diska, ta ut soporna, duscha.. hur ska jag orka jobba? På kvällarna ligger jag bara i soffan, på helgerna klär jag inte ens på mig. Jag bara ligger i sängen med pyjamas. Måste jag ut byter jag från mina rutiga pyjamasbyxor till svarta mjukisbyxor, men det är allt. Jag orkar inte. Att jobba en hel vecka tar allt jag har. På en helg hinner jag inte vila upp mig. Jag har inget att göra heller för att ladda lite positivitet. Jag sover, surfar och jobbar. Att tvätta varje vecka och diska när besticken börjar ta slut är det enda jag orkar utöver det. Har känt länge att jag måste vara ledig från jobbet för jag klarar inte livet som det är nu. Men en veckas semester hjälper inte. Jag behöver mer än så men det går ju inte. Det känns inte som att jag skulle bli beviljad sjukskrivning heller, och det är väl inte det jag vill heller egentligen. Vill bara få ett nytt liv, så att jag kan vara lycklig. Kan man få vara lycklig ibland iallafall? 

Jag har iallafall tagit steget till några förändringar. Dels har jag nyligen blivit vegan, och det känns så himla bra! Kommer aldrig gå tillbaka till att äta djurprodukter! Förhoppningsvis kan det också leda till att jag äter lite mer nyttig mat. Men det är ju väl känt att pommes och oreo kakor är veganska sååå...
Den andra förändringen är att jag ska flytta till en egen lägenhet om två veckor. Jag ska inte längre vara sambo (om man inte räknar katten som en sambo?) Vi har inte gjort slut, men jag vet inte hur det komer sluta. Antingen blir det himla bra för oss att vara särbo och vi kan hitta tillbaka till varnadra men ha en varsin lägenhet. Eller så inser vi att vi är better off without liksom. Det får tiden utvisa.

xx Jullan

 
 


 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: